Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul autodealer.md.

Scopul site-ului este listarea autovehiculelor spre vanzare atat a platformei cat si ale altor parti terte.

  1. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului autodealer.md presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului autodealer.md, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea sau cumpărarea unui Vehicul. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment. Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând.

Orice Utilizator care accesează site-ul autodealer.md și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. 

Administratorii site-ului autodealer.md  au dreptul sa nu accepte publicarea unui anunt care face publicitate unei alte platforme online, care contine imagini sau informatii obscene sau de alt gen.

  1. Descrierea serviciilor oferite

Autodealer.md este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri cu Vehicule sau alte categorii de autovehicule de vânzare sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.